Woestijnsafari's door de Sinai

Geniet van het adembenemende landschap van de Sinai

Sinai Woestijnsafari's

Safari´s door het unieke landschap van de Sinai

Woestijnsafari's door de Sinai

Privé safari & "taylor made"
Ver weg van het massatoerisme


Highlights

 • kleine groepen vanaf twee personen
 • ook op maat gemaakt
 • begeleiding van ervaren Bedoeinen
 • meer leren over het leven in de woestijn
 • vanaf één dag tot vijf dagen


Let op:
De safari is alleen te boeken in combinatie met hotel/appartement en transfer. Neem voor vragen CONTACT met ons op.

Safari door de Sinai woestijn

Door de Sinai op de rug van een kameel. Slapen onder de sterren. Ontbijten met vers gebakken brood. De bedoeïnen serveren hun zoete thee. Bestaat er een betere manier om te ontspannen?

Geniet van het adembenemende landschap van de Sinai. Gun jezelf de beleving van een woestijnsafari. Ver weg van het massatoerisme.

Ons team heeft een aantal bijzondere trips door het unieke landschap van de Sinai voor je samengesteld. Zowel dagtrips als meerdaagse safari’s Avontuurlijk en authentiek per kameel of met de 4x4 Landcruiser.

 

Bezoek de wonderen van de Sinai:

 • White Canyon
 • Oasis Ain Khudra
 • Wadi Machrum
 • Wadi Safra
 • Gebel Barqa
 • Nawamis
 • Haddoudah dunes
 • Canyon Arada, Closed Canyon ...

We wijzen je graag op het volgende

We bieden de dagtrips en safari's alleen aan als aanvulling op een door ons geboekte reis of in combinatie met een hotel- of appartementreservering.

Safari Gebel Barqa & Haddoudah

Trip duur: 8:00 tot ca. 16:30 uur

Laat je verrassen door het afwisselende landschap van de Sinaiwoestijn met indrukwekkende highlights als de Dinosaur Rock, Gebel Barqa en beklim de hoge zandduinen van Haddoudah.


50 € per persoon
(bij 4 deelnemers)

Safari Ain Hudra & White Canyon

Trip duur: 8:00 tot ca. 16:30 uur

In de ochtend vertrek je met een Landcruiser richting woestijnoase Ain Hudra en onder begeleiding van een ervaren Bedoeïenengids loop (en soms klauter) je door de fascinerende White Canyon.


50 € per persoon
(bij 4 deelnemers)

De safari's zijn inclusief transport met 4x4 Landcruiser, chauffeur, ervaren Bedoeïenengids, lunch met water, Bedoeïenenthee, Tabana (brood) en alle noodzakelijke vergunningen.

 

Goed om te weten

Bedoeïenen
Voor de uitvoering van onze safari's werken we samen met deskundige partners en ervaren Bedoeïenengidsen die goed bekend zijn in de woestijn.

Beste tijd van het jaar
De beste tijd voor woestijnsafari's op Zuid-Sinai is in de maanden maart t/m mei en september t/m november. In de overige maanden kunnen op verzoek woestijnsafari's worden uitgevoerd waarbij het goed is te bedenken dat in de wintermaanden de temperaturen onder 10 graden kunnen vallen en in de zomermaanden tot boven de 40 graden kunnen stijgen.

Flexibel
Een woestijnsafari kan flexibel per Jeep, kameel of te voet worden uitgevoerd.

Aanbevolen
Bescherming tegen de zon (zonnebrandcrème, hoed of sjaal etc. ook voor de nek), lichte, ruim zittende kleding resp. outdoor kleding met lange mouwen en lange pijpen tegen de zon en ook omdat het 's nachts koud kan zijn, gemakkelijke schoenen met profiel en kleine rugzak. Voor overnachtingen een zaklantaarn en een lakenzak of slaapzak.

Paspoort
Vergeet niet je paspoort mee te nemen.