Inmo Dahab

Inmo Divers Home, bekend en geliefd duikershotel met uitstekende duikschool

Inmo Divers Home Dahab

Gezellig duikershotel in oriëntaalse stijl en direct aan zee.

Inmo Divers Home ligt direct aan zee in de wijk Dahab-Mashraba. Over de boulevard bereik je snel het centrum met restaurants en strand cafés. Dit kleinschalige, intieme duikershotel heeft 48 kamers. Het zwembad, omringd door palmbomen en het restaurant vormen het hart van het hotel.


QUICK INFO:

 • kleinschalig duikershotel
 • gezellig met familiaire atmosfeer
 • direct aan zee met mooi huisrif
 • professioneel duikcentrum

INDIVIDUELE DAHAB REIS

Stel je vakantie in Inmo Dahab flexibel samen.

Kies je reisduur, het aantal deelnemers en optioneel:

 • privé & comfortabele luchthaventransfers
 • 3, 5 of 10 dagen duikpakket
 • Padi duikcursussen
 • woestijn safari's


DUIKER SPECIAL: 7 stay - 5 pay!
geldig van 10.01. - 15.03.24 / 05.06. - 05.09.24 / 29.11. - 19.12.24 / 10.01.25 - 14.03.25.
» naar Inmo Duiker Specials

Aanvragen is vrijblijvend en gratis!

v.a.  345 € per persoon
1 wk, 2-pk/LO, 3 dgn duiken, transfers & reisgarantie

aanvragen


Als je vooraf vragen hebt, stuur ons een e-mail naar

Tot ziens in Dahab!

Mijn zoon Ben en ik hadden een super tijd in Inmo Divers Hotel. Vanaf de aankomst in Sharm tot de terugvlucht was alles top georganiseerd. We voelden ons te allen tijde veilig. Ik heb zelden zulke aardige en behulpzame mensen ontmoet.

De stemming in Inmo en met de duikgidsen was zeer ontspannen. Ik heb me echt goed hersteld. Ben kon rustig met Ali zijn duikervaring uitbreiden en een onvergetelijke duiktrip met kamelen naar Ras Abu Galum beleven. We hebben nu al afgesproken, dat we snel weer terug komen. Veel dank.

Beschrijving Inmo Dahab

Het Inmo Divers Home is een bekend en geliefd duikershotel met familiaire atmosfeer in het centrum van Dahab. Het werd in 1989 als een van de eerste hotels in Dahab gebouwd door Ingrid en Mohamed el Kabany. De kamers zijn in oriëntaalse stijl gebouwd en eenvoudig ingericht. Het hotel ligt direct aan zee en heeft een privéstrand met huisrif.

Het hart van het duikershotel wordt gevormd door een klein zwembad omgeven door palmen en ligbedden. Hier is ook zitgelegenheid voor ontbijt, lunch of een juice uit het prima hotelrestaurant. Op het gemeenschappelijke, houten terras kun je prima relaxen en heb je mooi uitzicht over zee.

Kamerbeschrijving

Onze kamerkeus voor Inmo Dahab. Wij bieden bij Inmo Divers Home de standaardkamers (hotelcategorie) en de terraskamers aan (terrascategorie). De 12 terraskamers hebben uitzicht op zee en een balkon of terras. De kamers zijn ofwel in Nubische stijl gebouwd ofwel met hout.

De 20 standaardkamers hebben geen balkon of terras maar hebben wel fraaie koepeldaken in Nubische bouwstijl. De oriëntaalse architectuur met dikke stenen muren zorgt voor een aangenaam koel woonklimaat waardoor het grootste deel van het jaar geen airconditioning nodig is. Beide categorieën worden voor max. vier personen per kamer aangeboden.

Standaardkamer

een-, twee-, drie- of vierpers. kamer
geen balkon of terras

40 - 72 € / nacht, LO

Terraskamer

een-, twee-, drie- of vierpers. kamer
balkon of terras met uitzicht op zee

50 - 96 € / nacht, LO

Inrichting & faciliteiten

Alle Standaard- en Terraskamers in Inmo hebben:

 • een, twee-, drie- en vierpersoonskamers
 • 1 tweepers. of 2 tweepersoons bedden
 • ventilator (airconditioning voor 5 € / nacht)
 • privé badkamer met douche & toilet
 • handdoeken en douchelakens
 • electriciteit (netspanning 220V, stopcontact zoals in Nederland)


De Terraskamers hebben extra:

 • balkon of terras met vrij uitzicht op zee
Locatie

Inmo Divers Home ligt in de wijk Dahab-Mashraba op een rustige locatie, direct aan zee. Via de boulevard bereik je te voet in een paar minuten verschillende restaurants, cafés en bazaars. Via de dorpsstraat loop je snel even naar de geldautomaat, supermarktjes, de apotheek of een slijterij (Drinkies) voor bier & wijn.

Transfers

Bij aankomst op Sharm el Sheikh Int. Airport word je opgewacht door onze chauffeur, hij brengt je in een goed onderhouden, airconditioned minibus of personenwagen zonder omwegen naar het Inmo Divers Home in Dahab.

De afstand van de luchthaven naar Dahab is ca. 90 km, ongeveer een uur rijden, we zorgen voor een koel flesje water tijdens de reis.

Welkom in Dahab

Bij aankomst in Dahab zijn we er om je welkom te heten en je wegwijs te maken in het Inmo.

Voor een goede start van de vakantie geven we je een korte briefing met belangrijke informatie en handige tips, bijv. voor leuke restaurants en winkels maar ook praktische zaken zoals waar je geld kunt pinnen. Natuurlijk beantwoorden we graag je vragen en wisselen we contactgegevens uit zodat je ons altijd kunt bereiken.

Duikers

Dahab is leuk voor duikers van alle niveaus. Of je nu een beginner bent of een ervaren duiker met honderden duiken onder je (lood)gordel, er is veel te genieten in het heldere water. In en om Dahab zijn meer dan twintig duikplaatsen en ook een boottrip hoort tot de mogelijkheden.

In combinatie met het Inmo Divers Home in Dahab bieden we duikpakketten en -cursussen met duikschool Inmo Divers aan. Inmo Divers is een professioneel duikcentrum met redelijke prijzen in het centrum van Dahab. In 1989 in Orientaalse stijl gebouwd, is de duikbasis al sinds vele jaren een plek waar duikers van alle niveaus, van beginner tot zeer ervaren, zich thuis voelen.

De duikschool bevindt zich in het hart van duikershotel Inmo, zowel ervaren als beginnende duikers voelen zich hier op hun gemak. Ervaren duikers met de juiste brevettering kunnen ook zonder gids op het huisrif duiken.

Meer informatie, foto's en prijzen vind je op onze website Duikcentrum Inmo Divers

Ik ben José Hoeflaken, mede-eigenaar en -oprichter van Sea More Travel. In Dahab ben ik jouw aanspreekpunt, gastvrouw, probleemoplosser en vraagbaak.


Heb je vragen? Ik help je graag!

 •   jose@seamore-travel.com
 •  +20 (0) 100 3462461

 

Wil je liever persoonlijk contact? Ik maak graag een online afspraak via Zoom. Stuur even een mailtje om een dag en tijd af te spreken die jou uitkomt.